Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η "Χατζηδάκειος" εφεδρεία του ΠΑΣΟΚ

"Το σχέδιο για την εργασιακή εφεδρεία στο Δημόσιο έλαβε την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου το βράδυ της Κυριακής. Αφορά 30.000 υπαλλήλους και το κριτήριο που προτάσσεται είναι το ηλικιακό, δηλαδή όσους βρίσκονται σε ηλικία 60 ετών και άνω και απέχουν γύρω στα δύο χρόνια από τη σύνταξη."



Πανικός τόσες μέρες για να μας πουν τι τελικά; ότι στην ουσία θα επισπευσθεί ο χρόνος που θα βγουν στη σύνταξη οι εξηντάρηδες του Δημοσίου.

Καλά ρε δεν πάει χρόνος που αυξήσατε τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια τώρα τους διώχνετε από τα 60;

Τα κόλπα του Χατζηδάκη ξεσηκώσατε που φόρτωσε τα Ταμεία με συνταξιούχους 45 και 50 χρόνων;

Το κομματικό κράτος να μην πειράξουμε, που μας στηρίζει, και δεν πάνε όλα να καούν.

Γι΄αυτό έφυγε και ξαναγύρισε η Τρόικα; πλάκα μας κάνετε;

Το μόνο τίμιο, αλλά σκληρό, είναι να απολύσετε όλους όσους έχετε προσλάβει τα δυο τελευταία χρόνια της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και τους προεκλογικά διορισμένους της ΝΔ.

Τουλάχιστον αυτοί, που είναι και νέοι, θα βγουν στην αγορά εργασίας όπως τα χιλιάδες παιδιά που δεν έχουν ή δε θέλουν να έχουν "μπάρμπα στην Κορώνη" να διεκδικήσουν το μέλλον τους.

Κανείς βέβαια δεν ήθελε τέτοια εξέλιξη αλλά εδώ που μας φτάσατε τουλάχιστον αποφασίστε να είστε δίκαιοι προς όλους και κυρίως τους νέους.

Όμως αν κάνετε αυτό που είναι σωστό και δίκαιο θα στερηθείτε του κομματικού στρατού που σας στηρίζει και στον οποίο στηρίζεστε για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα προνόμιά σας.

Τολμήστε, γιατί σε λίγο οι κομματικοί σας στρατοί θα μοιάζουν με τους "Γενναίους του Μπρανκαλεόνε".