Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Δεν βρίσκω τίτλο, βάλτε τον εσείς

Έγγραφα πριν από μέρες για τις δύο (2) απευθείας αναθέσεις στην ME.C.I. ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΕΠΕ από το Δήμο Ναυπλιέων, ύψους 24.354 Ευρώ με ΦΠΑ η κάθε μία, για:

"Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Υποστήριξης της Δνσης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης καθώς και της Διεπιστημονικής Ομάδας Έργου σε θέματα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου για την περίοδο 2011-2014"



"Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου Υποστήριξης της Δνσης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης καθώς και της Διεπιστημονικής Ομάδας Έργου για το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου"

http://www.prefadoros-nafplio.com/2011/09/blog-post_29.html#more

http://www.prefadoros-nafplio.com/2011/10/prefadorou.html#more 

Κάνοντας την καθημερινή βόλτα στα blogs του Ναυπλίου έπεσα σε σχόλιο αναγνώστη στα "Αιρετικά" του Καράπαυλου που αναφέρει ότι για:

"Υπηρεσία συμβουλευτικής υποστήριξης της Δ/νσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης καθώς και της Διεπιστημονικής Ομάδας Έργου του Δ ήμου σε θέματα Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δ ήμου Χαλανδρίου και των Νομικών του Προσώπων", ύψους 19.434,00€ με ΦΠΑ.

Αναφέρονται δε και άλλες δύο προσφορές για το έργο.

Όπα, τι έγινε ρε παιδιά; για την ίδια υπηρεσία στο Χαλάνδρι θα την πληρώσουμε εμείς 5.000 Ευρώ περισσότερα;

Και λέει στη σύμβαση του Χαλανδρίου "και των Νομικών του Προσώπων" που η δική μας δεν το λέει.

Τι σημαίνουν αυτά; ότι θα πληρώσουμε περισσότερα από τους άλλους; πως δικαιολογείται αυτό; έχει άλλες παραμέτρους η δική μας συμφωνία και ανάθεση;

Καπάκι δίνεται και άλλη απευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρία από τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων ύψους 14.500 Ευρώ με ΦΠΑ "για την έναρξη εργασιών για την οργάνωση του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. και την εκπαίδευση του προσωπικού του για την προσαρμογή του Νομικού Προσώπου στο Ν.3852/2010".

Τώρα γιατί πρέπει να δώσουμε 14.500 Ευρώ για να επιμορφωθούν οι εργαζόμενοι στον ΔΟΠΠΑΤ στον Καλλικράτη σας αφήνω να το κρίνετε, γιατί εσείς πληρώνετε.

Ένα μόνο ερώτημα από τον Prefadoro, μπορεί η Δημοτική Αρχή να δώσει στη δημοσιότητα αν υπάρχουν άλλες προσφορές για αυτές τις συμβάσεις;

Όσο για τους φίλους που μου λένε να γράψω για τον κ. Γρηγόρη Τσενέ που υπογράφει εκ μέρους της εταιρίας τις συμβάσεις, φυσικά και δεν θα το κάνω και δεν έχω λόγο αφού όλα είναι νόμιμα.

Όποιος ενδιαφέρεται για τις δραστηριότητές του, ας βάλει στο google το όνομα και θα πληροφορηθεί τα πάντα.

Μεγάλη εφεύρεση τελικά το διαδίκτυο.