Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Το ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα, Οκτώβρης 2011

Ο ορυμαγδός των αποφάσεων της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που οδηγεί τη χώρα και το Λαό στην εξαθλίωση είναι φυσικό να επηρεάζουν την όποια οργάνωση και τα πρόσωπα του κόμματος στην Αργολίδα.

Η μόνη δραστηριότητα που θυμίζει ΠΑΣΟΚ είναι του Γιάννη Μανιάτη που και αυτός μάλλον περισσότερο θέλει να τιμήσει την αποδοχή του από τον κόσμο παρά το κόμμα του.



Οι άλλοι που μας θυμίζουν ότι τη χώρα κυβερνά το ΠΑΣΟΚ είναι οι Αντιπεριφερειάρχες Χειβιδόπουλος και Πουλάς και ο απελπιστικά μόνος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Χρήστος Ουλής.

Ο Δημήτρης Καμιζής Δήμαρχος Ερμιονίδας που θα μπορούσε να δώσει κάποιους τόνους στο απόλυτο τέλμα έχει μπλέξει με τα δύσκολα του Καλλικράτη και τις "εμπνεύσεις" του προκατόχου του.

Θα μου πείτε πια δραστηριότητα περιμένεις μετά την τόσο γρήγορη απογοήτευση του κόσμου αλλά και των ίδιων;

Όμως η ζωή δεν σταματά, ούτε και οι φιλοδοξίες και τα όνειρα των ανθρώπων.

Υπάρχουν τα αντικειμενικά εκείνα στοιχεία που θα κάνουν παλιούς αλλά και νέους να βγουν μπροστά και να διεκδικήσουν ρόλους;

Νομίζω πως όχι, η απόλυτη κυριαρχία του Γιάννη Μανιάτη, η παταγώδης εγκληματική αποτυχία της Κυβέρνησης και η απουσία παραγωγής πολιτικής από το ΠΑΣΟΚ, που λειτουργεί πλέον απροκάλυπτα σαν μηχανισμός εξουσίας -τέτοιος ήταν πάντα- αφαιρούν κάθε δυνατότητα και προοπτική σε κάποιον έστω να προσπαθήσει.

Στις επόμενες εκλογές, που θα γίνουν σύντομα, το ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλα του τα όπλα, αν έχει πια, για να πείσει κάποιους να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος.