Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Εντάξει, ξανατρομοκρατηθήκαμε. Ως πότε όμως;

Δυο μέρες τώρα ζήσαμε άλλο ένα σκηνικό που σκοπό είχε να τρομοκρατήσει το Λάο ότι καταστρεφόμαστε αν δεν συνεχίσουμε να ανεχόμαστε τον Γιώργο Παπανδρέου και ότι έχει απομείνει από το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο, άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο, συναντήσεις με τους καναλάρχες του MEGA, Κοινοβουλευτική Ομάδα και συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ διάρκειας μισής ώρας για ξεκάρφωμα.



Όλα τα όπλα και τα επικοινωνιακά τρικ για να παρατείνουμε τη ζωή μιας διαλυμένης Κυβέρνησης.

Θα κάνουμε και μια μικρή αλλαγή στο άρθρο 37 και όλα μέλι-γάλα.

Θα κλείσουμε και το ALTER γιατί μας κάνει κριτική και ενοχλεί και το MEGA, καταγγείλαμε και τους Δικαστές γιατί αμείβονται πλουσιοπάροχα, μπλέξαμε και τον Καποδίστρια στήσαμε και το Σαμαρά, αφού προηγουμένως είχαμε βρίσει, για να μάθει να μη δίνει συναίνεση θα ψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο-ταφόπλακα των εργαζομένων και την Κυριακή στη Σύνοδο Κορυφής θα πάμε να μας πουν το λογαριασμό από το κοστούμι που μας έραψαν και μάλιστα χωρίς μέτρα και πρόβα.

Και αυτό λέγεται Δημοκρατία, και αυτό λέγεται Σοσιαλισμός, και αυτό λέγεται Λαϊκή Κυριαρχία, και αυτό λέγεται Εθνική Ανεξαρτησία, και αυτό λέγεται ο Λαός στην Εξουσία, και δεν ντρέπονται.

Οι δυο μέρες τους πέρασαν, οι δυο επόμενες είναι του Λαού.

Οι γενικές απεργίες και οι διαδηλώσεις θα δείξουν τη Λαϊκή θέληση, και τη μοναξιά τους.