Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ τελικά ο Αναγνωσταράς

Έγραφα πριν από λίγες μέρες, εδώ, ότι ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς θα πάει για Δήμαρχος και στις επόμενες εκλογές.

Όμως στην πολιτική οι λίγες μέρες είναι πολύς χρόνος και οι αλλαγές συνηθισμένες.

Κάτι η διστακτικότητα του Δημήτρη Κρανιά να είναι και πάλι υποψήφιος, κάτι η επιθυμία του Σαμαρά να έχει και από το Ναύπλιο ένα δυνατό υποψήφιο φέρνουν τον Αναγνωσταρά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ.



Η περιοχή του Άργους θα εκπροσωπηθεί, εκτός απροόπτου από τον Βασίλη Σιδέρη και τον Χρήστο Καλατζή, η Κατερίνα Μπόμπου, όπως πάντα πιστή στο κόμμα που το έχει βγάλει ασπροπρόσωπο πολλές φορές και γιατί χρειάζεται τουλάχιστον μια γυναίκα στο ψηφοδέλτιο, θα κληθεί να παλέψει με τα "θηρία" που πρέπει βέβαια να το αποδείξουν ενώ η ίδια έχει αποδείξει σε τόσες εκλογές ότι έχει και κόσμο και αξιόλογη παρουσία.

Ο Γιάννης Ανδριανός είναι δεδομένος επομένως μένει μόνο μια θέση κενή που θα πρέπει να είναι από την περιοχή του Ναυπλίου.

Οι μόνοι που μπορούν να καταλάβουν αυτή τη θέση είναι ο Χρήστος Γραμματικόπουλος και ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, γι΄αυτό και τα δημοσιεύματα με διαρροές από τη Συγγρού με αυτά τα δύο ονόματα.

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος έχει κάνει σαφές στο κόμμα ότι ενδιαφέρεται μόνο για τη Δημαρχία ενώ ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς γνωρίζοντας ότι η από δω και πέρα παραμονή του στη Δημαρχία θα του προκαλεί συνεχή φθορά με αποτέλεσμα αμφίβολο πολιτικό μέλλον, πήρε οριστικά την απόφαση να είναι υποψήφιος.

Έκανε και την πρώτη "παρουσία" με επίθεση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη γιατί δεν πήγε άγημα στην εκδηλώσεις για τον Καποδίστρια, εδώ βέβαια δεν πήγε η Φιλαρμονική το άγημα τον μάρανε τον Τάκη.

Έκλεισε λοιπόν οριστικά η συμμετοχή Αναγνωσταρά στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αργολίδα για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και το ενδιαφέρον πλέον είναι στους συσχετισμούς που θα δημιουργηθούν και βέβαια στη μεγάλη μάχη της διαδοχής στο Δήμο.

Εδώ θα γίνει το έλα να δείς και κάτσε ν΄ακούσεις.

Σας έχω πράμα και παρασκήνιο, στην ώρα τους όμως.

Όσο για την ανάρτηση ότι ο Αναγνωσταράς θα είναι για 4η φορά υποψήφιος Δήμαρχος, αν και τα στοιχεία που στηριζόταν είναι σωστά, ομολογώ ότι ήταν και λίγο προβοκατόρικο για να επιταχύνει τις εξελίξεις και τις αποφάσεις.