Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

28 Οκτωβρίου 2011, όταν οι νέοι σου γυρίζουν το πρόσωπο

Σε κανέναν δεν αρέσουν οι σημερινές εικόνες που είδαμε να διαδραματίζονται σε όλη την Ελλάδα.

Ήταν αναμενόμενο όμως.

Η οργή μετατράπηκε πλέον σε διαμαρτυρία και αντίδραση.



Και βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που "αμαύρωσαν την επέτειο", σύμφωνα με την Κυβέρνηση, είναι η συνέχεια των κινητοποιήσεων και των απεργιών που η πλειοψηφία πλέον του Λαού συμμετέχει.

Οι μαζικές αποδοκιμασίες την ημέρα που γιορτάζεται μια από τις σημαντικότερες και ηρωικότερες στιγμές της ιστορίας μας δεν στρέφονται και δεν αμαυρώνουν τη μνήμη και τον αγώνα του τότε αλλά του σήμερα που με αποφάσεις ξένων και Ελλήνων πλησιάζουμε να υποστούμε μια νέα κατοχή.

Και Ελληνικές σημαίες υπήρχαν και τιμή στους ήρωες νεκρούς αποτίσαμε, όμως ένας Λαός που βρίσκεται στα νύχια της οικονομικής και εθνικής υποτέλειας αντιδρά.

Το έχω ξαναγράψει, για όσους το θυμούνται, "υποτιμούν τους Έλληνες όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να τους υποτάξουν".

Φαίνεται ότι τα όρια έχουν ξεπεραστεί, όσοι νομίζουν ότι τα πράγματα θα ηρεμήσουν είναι ανιστόρητοι και καλά θα κάνουν να ξαναβγάλουν και να διαβάσουν τις ιστορίες των Λαών και περισσότερο του Ελληνικού.

Αν νομίζουν ότι με τη Νέα Τάξη και την Παγκοσμιοποίηση που μας επέβαλαν, για να ζούμε καλύτερα, ενώ συμβαίνει το αντίθετο ξέμπλεξαν, θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

Δεν τα βγάζει απ΄το μυαλό του ο Prefadoros αυτά, έχει ζήσει χρόνια καταστάσεις, έχει διαβάσει και παρακολουθεί την πορεία της ζωής χωρίς παρωπίδες και προκαταλήψεις.

Ο Λαός ούτε εκφοβίζεται, ούτε εκβιάζεται και έρχεται πάντα η ώρα της έκρηξης.

Το χθεσινό μήνυμα του Πρωθυπουργού θα μπορούσε να είναι η απαρχή της ενότητας και της δημιουργίας, με μια διαφορά, αν αυτά λέγονταν από ένα Πρωθυπουργό που είχε πει ΟΧΙ στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, της εθνικής κυριαρχίας και της εξαθλίωσης του Λαού.

Από τη στιγμή που, ακόμα και να έχει δίκιο ο Πρωθυπουργός, ο Λαός δείχνει με κάθε ευκαιρία ότι διαφωνεί με την πολιτική του τότε η λύση είναι μία και την ξέρουν.

Προσφυγή στο Λαό, νέα εντολή για τη διακυβέρνηση του τόπου.

Μόνο τότε θα μπορούν να μας λένε για μειοψηφίες και θα έχουν δίκιο να εφαρμόσουν την όποια πολιτική θα έχει εγκριθεί.

Αυτή είναι κατά τη γνώμη μου η πραγματικότητα και όσο ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ εξακολουθούν να είναι γαντζωμένοι στην εξουσία λύση δεν θα υπάρξει.