Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Κωστούρο, άμα σε ανέλαβε ο Δάκογλου βράστα

Έδωσε ο Prefadoros 1,5 ευρώ όπως ζήταγε ο Δάκογλου και πήρε τη φυλλάδα του που έγινε εβδομαδιαία.

Η μισή πρώτη σελίδα κάτι αξούριστοι διάολοι Μπιν Λάντεν και πάνω αριστερά δυο πρόσωπα με τίτλο "Γνωριμία με τους ξεχωριστούς".

Ο ένας "ξεχωριστός" είναι ο Αντιδήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος και στη σελίδα 12 διαβάζουμε την αγιογραφία-συνέντευξη του "ξεχωριστού".

Δεν θα σας κουράσει ο Prefadoros με τις ερωτήσεις και απαντήσεις που περιέχονται του στυλ "Τι διαφέρει η σημερινή σου θητεία από την προηγούμενη" και "η συνταγή της επιτυχίας του" (δώστε και σεις 1,5 ευρώ για τον Πολύδωρο).

Ενδιαφέρει το πως τελειώνει το κείμενο ο Δάκογλου: κράτησα για τον εαυτό μου μια σκέψη που είχα κάνει όταν προσφάτως ο Δημήτρης Κωστούρος είχε γίνει δέκτης κατευθυνόμενων πυρών "Στην καρυδιά που έχει καρύδια, ρίχνουν πέτρες τα παιδιά" Πολύδωρος Δάκογλου .

(Και γιαούρτια οι μεγάλοι).

Ανέλαβε λοιπόν ο Δάκογλου να υπερασπιστεί τον Κωστούρο για τα κατευθυνόμενα πυρά στην καρυδιά.

Μάλιστα, δεν μας λες Πολύδωρε από που προέρχονται τα πυρά; όταν πέφτει χοντρό δούλεμα (από τον "ξεχωριστό") για την ιστοσελίδα και το Κολυμβητήριο μένει κλειστό για μήνες η "πυροβολαρχία" φταίει;

Πάντως το καλύτερο το άκουσα χτες το βράδυ στην Παραλία Ναυπλίου από διπλανό τραπεζάκι: Τ άμαθες; ο Δάκογλου αποκαλεί "ο υπ΄αριθμόν 2 του Δήμου Ναυπλιέων" τον Κωστούρο και απαντάει  ο άλλος: Προβοκάτσια. Το έφαγε το παλικάρι.

Αυτά που λες Δημήτρη Κωστούρο, αν έχεις να πεις κάτι δεν το λες στη φυλλάδα του Δάκογλου.

Κατάλαβες; αν όχι θα έρθει η ώρα που θα το καταλάβεις.

Όσο για σένα Πολύδωρε, να σου δίνουν 1,5 ευρώ οι αναγνώστες σου, όπως τους ζήτησες, για να μη βγάζεις καθόλου την "εφημερίδα" σου;

Καλύτερα για όλους.