Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

"ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ"

Διαβάζω στο πρωτοσέλιδο της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ "Πιάστηκαν στον ύπνο" οι τοπικοί μας άρχοντες για το θέμα των Νοσοκομείων.

Θα μου επιτρέψουν οι φίλοι μου Άκης Γκάτσιος και Άκης Ντάνος να πω ότι δεν πιάστηκαν καθόλου στον ύπνο αφού είχα ενημερώσει προσωπικά την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το Δήμο Ναυπλιέων και το Δήμο Άργους-Μυκηνών στέλνοντάς του δύο αναρτήσεις μου που αναδημοσιεύτηκαν σχεδόν σε όλα τα blogs της Αργολίδας.

Στις 26 Φεβρουαρίου 2011 με τίτλο: "Η τελευταία ευκαιρία; για τα Νοσοκομεία Άργους Ναυπλίου", εδώ, με την επισήμανση:

"Σημείωση του blog: Η ανάρτηση αυτή θα δοθεί σε όλα τα blogs της Αργολίδας για να την αναρτήσουν και αυτά καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τους Δήμους Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου με κοινοποίηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου". Κάτι που φυσικά έγινε.

Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 επανέρχομαι: "Προλαβαίνουμε και τώρα να συνεννοηθούμε", εδώ, και τα ξαναστέλνω στους αρμόδιους.

Συμπέρασμα, ήξεραν ή όφειλαν να ξέρουν και να είχαν κάνει ότι έπρεπε και ότι μπορούσαν.

Βέβαια απαξιούν να διαβάσουν τα blogs (ως πότε άραγε;), αλλά για το συγκεκριμένο θέμα είχαν ενημερωθεί και αυτό δεν μπορούν να το αμφισβητήσουν.

Επειδή τα γραπτά μένουν, ακόμη και ενός επώνυμου blogger, ελπίζω να μην έχουμε τίποτα αστείες δικαιολογίες και φυσικά περιμένω στην επόμενη έκδοση του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ να επανέλθει στο θέμα.