Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ας πιστούν και οι άπιστοι

Φοβερή η αποκάλυψη του Λαζόπουλου στο "Τσαντίρι" για τις "κομμένες" δηλώσεις του Στρος Καν και ήδη έχουν αναρτηθεί σε όλες τις μεγάλες ιστοσελίδες καθώς και το σχετικό video.

Στην Ελλάδα είχε γίνει «υπόγεια προετοιμασία μηνών» και δεν έγιναν όλα μέσα σε 15 μέρες όπως φάνηκε υποστηρίζει στο κομμένο απόσπασμα της συνέντευξής του σε γαλλικό κανάλι ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

Στο απόσπασμα που αποκάλυψε το Αλ Τσαντίρι ο κ. Στρος Καν λέει χαρακτηριστικά:

«Όταν λέω, υπερβάλλοντας, ότι όταν ήρθε το ΔΝΤ (στην Ελλάδα) κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες, το κλείσαμε σε 15 ημέρες διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό».

Και προσθέτει: Αλλά από την αρχή (ο Παπανδρέου) με είχε πάρει πολύ νωρίς τηλέφωνο. Με είχε πάρει από το μήνα Νοέμβριο – Δεκέμβριο του 2009, λέγοντάς μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Και είναι αλήθεια ότι είχε συνειδητοποιήσει πως είχε ανάγκη από βοήθεια».

Τι να προσθέσει ο ταπεινός Prefadoros; οργή; λύπη; προδοσία; κοροϊδία; απάτη; ακόμα και οι υποψίες μας αποδείχτηκαν λίγες μπροστά στο μέγεθος της πραγματικότητας.

Γιατί; αυτό άξιζε ο Ελληνικός Λαός; τα νέα παιδιά που βγαίνουν στη ζωή; οι απόμαχοι που πληρώνουν; γιατί;

Ούτε την αλήθεια δεν δικαιούται αυτός ο Λαός;

Το τέλος θα είναι σκληρό, για όλους.