Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Προς αξιότιμο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Χρόνη

Σήμερα οι τουρίστες που έβγαιναν με τις "λάντζες" από τα δύο κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ναυπλίου αντίκριζαν ακριβώς απέναντι αυτό το σιχαμερό θέαμα που φαίνεται στις φωτογραφίες και που εμείς και οι άλλοι επισκέπτες "απολαμβάνουμε" καθημερινά για μήνες.

Είναι η τρίτη φορά που ο Prefadoros αναφέρεται στο θέμα αλλά προφανώς δεν ιδρώνει το αυτί κανενός υπευθύνου στο Δήμο και ιδιαίτερα του αξιότιμου Αντιδημάρχου κ. Νίκου Χρόνη.


Είναι η τελευταία φορά που τον αποκαλώ έτσι, σεβόμενος το θεσμικό του ρόλο, γιατί αν δεν μαζέψει και τώρα τα σκουπίδια ο Prefadoros θα αρχίσει τα προσφιλή του παρατσούκλια που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτούς που και τη θέση τους δεν τιμούν και τους συμπολίτες τους δεν υπολογίζουν.

Το καλαμπούρι θα πάρει τέλος.

Όσο για το αν δεν το ξέρουν γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν τον Prefadoro, όπως ήδη έχω γράψει, τους αποστέλλω τις αναρτήσεις στο επίσημο email του Δημάρχου και του Δήμου για ενημέρωση.

Άλλωστε όπως είναι γνωστό η πρώτη δουλειά που κάνουν κάθε πρωί που πάνε στο Δημαρχείο είναι να διαβάσουν τον Prefadoro και τα άλλα blogs.

Φυσικά και τους στέλνω και αυτή την ανάρτηση και περιμένω.