Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Παρεπόμενα ενός άκυρου; Προϋπολογισμού

Θεματάρα έβγαλε ο Avrianos (Μάνος Περράκης) στο blog του argolidafree για την ακυρότητα του Προϋπολογισμού του Δήμου Ναυπλίου.

Πόσο καιρό έχετε να δείτε παρόμοια αποκάλυψη στον Τοπικό Τύπο;

Θα μου πεις όταν σχεδόν αποκλειστικά η επιβίωση, όσων έχουν μείνει, εξαρτάται από τις δημοσιεύσεις και διακηρύξεις, και να θέλουν, πως να βγάλουν θέματα κατά της τοπικής εξουσίας;

Το ζήτημα όμως είναι, όπως έγραψα ξανά, ότι έχοντας "ασυλία" οι Άρχοντες μας από τα τοπικά ΜΜΕ απαξιούν να απαντήσουν και στα ιστολόγια που θέτουν θέματα και ερωτήσεις.

Δεν πειράζει, μόνο που "φοβάμαι" ότι θα έρθει η ώρα, σύντομα, που θα "παρακαλάνε" γιατί αρκεί να ρίξουν μια ματιά στην επισκεψιμότητα των ιστολογίων και θα πειστούν.

Να προσθέσει κάτι και ο Prefadoros στην αποκάλυψη  του Avrianou, δεν νομίζει ο Δήμαρχος ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον "Αντιδήμαρχο" Μπαρού;

Παρατράβηξε το καλαμπούρι, ας επικρατήσει η στοιχειώδης σοβαρότητα, στο κάτω-κάτω δεν είναι όλα "φτηνή" πολιτική.

Γιατί μπορεί να "απουσίασαν" το Λάκη Μπαρού από την Εκτελεστική Επιτροπή για να μην ψηφίσει και βγει άκυρη η απόφαση όμως η θεία δίκη τους οδήγησε σε λάθος με συνέπεια ο Προϋπολογισμός να κινδυνεύει να ακυρωθεί.

Επειδή ο Prefadoros δεν γράφει στο βρόντο, για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, πάρτε και το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης 18 Μαΐου 2011 του Πιτσάκη που επιβεβαιώνουν τα πιο πάνω που γράφω.

Ρε που φτάσαμε; ο Πιτσάκης να "μαλώνει" και να "απειλεί" το Γραμματικόπουλο γιατί επιμένει στη διαφάνεια στο Δήμο με τίτλο "ο Δήμαρχος θύμωσε!..."

Γιαννάκη ξύδι, λέει ο Prefadoros, και πρόσεχε γιατί εσύ μπορεί να ξεχνάς εύκολα αλλά οι άλλοι έχουν και...

Σύμφωνα όμως με τη λογική του Πιτσάκη το πρωτοσέλιδο μπορεί να είναι και κατά του Δημάρχου!.

Διαβάστε και κρίνετε.