Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πρόταση του Manou Avrianou στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο

Αντιδήμαρχε του Δήμου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, επειδή επανέρχεστε σε πρόσφατη συνέντευξή σας στην εφημερίδα "Ενημέρωση" στο θέμα της ιστοσελίδας του Δήμου και εκφράζετε νέα εκδοχή της υπόθεσης με νέα υπόσχεση για λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ήθελα να σας προτείνω το εξής:

Επειδή είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να στερείται για μήνες το Ναύπλιο ιστοσελίδας που αποτελεί σήμερα το υπ΄αριθμόν ένα μέσο ενημέρωσης και προβολής.

Επειδή ήδη μπήκαμε στην περίοδο που η επισκεψιμότητα και αναζήτηση επίσημης ενημέρωσης για το Ναύπλιο από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου αυξάνεται.

Σας προτείνω όπως μου δώσετε τα username και password για το hosting της ιστοσελίδας και δεσμεύομαι εντός πέντε ημερών, δωρεάν και χωρίς καμιά υποχρέωση από το Δήμο, να ετοιμάσω και αναρτήσω μια αξιοπρεπή ιστοσελίδα του Ναυπλίου και μέχρις ότου φτιάξετε εσείς την επίσημη.

Ειλικρινά η πρότασή μου δεν αποτελεί την οποιαδήποτε πρόκληση, γίνεται μόνο και μόνο γιατί θεωρώ ότι η παράταση της απουσίας του Ναυπλίου από το διαδίκτυο είναι επιζήμια για όλο το Δήμο και την Τουριστική του προβολή.

Θα ήθελα απάντηση κ. Αντιδήμαρχε.