Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κάτι καινούργιο γεννιέται


Αυτή την ώρα χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν στις πλατείες για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει και αν πάρουμε υπ΄όψι μας ότι "οργανώθηκε" μέσα σε λίγες ώρες τότε σημαίνει ότι κάτι πολύ σημαντικό μοιάζει να γεννιέται.

Όχι γιατί απαραίτητα θα προκύψει ένα μαζικό κίνημα ανατροπής αλλά γιατί δείχνει ότι υπάρχει ένα πολύ μεγάλο συνειδητοποιημένο κομμάτι του Ελληνικού Λαού, κυρίως της νεολαίας, που δεν ανέχεται πλέον αδιαμαρτύρητα ότι γίνεται και κυρίως αδιαφορεί για την μικροπολιτική που παράγουν τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Ένας κόσμος που σιχάθηκε την υποβάθμιση της νοημοσύνης του, την υποβάθμιση της ζωής του, που δεν πιστεύει σε Μνημόνια και "ΖΑΠΠΕΙΑ", που δεν πιστεύει σε αλλά καρτ "αντισταθείτε" και "στημένες" μολότοφ.

Ένας κόσμος που δηλώνει "παρών" και που δείχνει ότι έχει τη θέληση να επιβάλει λύσεις προς το συμφέρον του Λαού και όχι της κομματοκρατίας που μας οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο.

Ένας κόσμος που με τη βοήθεια και τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από τις κομματικές ηγεσίες και τους κομματικούς στρατούς.

Ένας κόσμος που θέλουν δε θέλουν από σήμερα θα τον παίρνουν σοβαρά.

Η νέα εποχή μόλις τώρα ξεκινά, θα δούμε που θα φτάσει, το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πολλοί πια οι Έλληνες που δεν πιάνονται κορόιδα.