Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ο Prefadoros τριαντάρησε


Ειλικρινά ο Prefadoros δεν περίμενε στον ένα μήνα που βρίσκεται στο διαδίκτυο να έχει δημιουργηθεί τόση φασαρία και τέτοια επισκεψιμότητα για ένα blog που γράφει βασικά για το Ναύπλιο και λογικά απευθύνεται σε μικρό αριθμό αναγνωστών της περιοχής.

Φαίνεται όμως ότι "έπιασε" το κουμπί του τι θέλει ο αναγνώστης-επισκέπτης ενός blog να διαβάζει.

Πέρα από τα νούμερα στην παγκόσμια και Ελληνική κατάταξη, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου κατακλύζεται από μηνύματα που στην κυριολεξία δεν προλαβαίνω να διαβάζω, τουλάχιστον έγκαιρα, για να τα αναρτήσω.

Εκτός από συγχαρητήρια και καλά λόγια, απαντήσεις από ερωτήματα και τοποθετήσεις, παίρνω και πολλά απειλητικά, υβριστικά και βεβαίως ερωτηματικά ή με βεβαιότητα για το ποιος είναι ο Prefadoros.

Απαντώ ενδεικτικά με την ευκαιρία της ενός μηνός παρουσίας και της τιμής που μου κάνετε να με διαβάζετε και να μου γράφετε.

Παραθέτω την άμεση απάντηση του Δημήτρη Κρανιά:

ΑΓΑΠΗΤΕ PREFADORE
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΗ ΤΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,  ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ. ΦΙΛΟΔΟΞΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.
ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. 
                                                                    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ
                                                                  ΔΗΜΗΤΡΗΣ Η. ΚΡΑΝΙΑΣ
Και με την άδειά του και το υστερόγραφο που είναι το πιο σημαντικό:
Υ.Γ. (ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ)
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ Η ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.

Αυτά αρέσουν στον Prefadoro και αυτά θα προβάλει.

Πάμε σε τρία σχόλια από τον ίδιο άγνωστο αναγνώστη που στάλθηκαν με διαφορά μιας ώρας περίπου (είπαμε ξέρουμε καλά το διαδίκτυο και παίρνουμε πρέφα τον ίδιο αποστολέα).

ΤΡΟΜΕΡΟ! μόλις ήρθε και τέταρτο από τον ίδιο ανώνυμο αναγνώστη.

10:52 "Είστε μειράκια και προσπαθείτε ανώνυμα να έχετε εξουσία. Κακομοίρηδες. Σας λυπάμαι. Ο Πιτσάκης και ο Δάκογλου έφαγαν όλα τα χρόνια τους στη δημοσιογραφία. Εσείς κάνετε πλάκα. Μην μπερδεύετε λοιπόν την βούρτσα με την ...."

11:38 "Αφού δεν επιτρέπεις τα σχόλια είσαι φασίστας"

13:01 "Είσαι πολύ κότα Πρεφαδόρε. Αν είχες κότσια θα δημοσίευες και τις απαντήσεις που σου δίνουν. Αλλά είσαι ένας εγωιστής - φασίστας, που βάζει το κεφάλι στην άμμο και κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του."

16:07 "Ακόμα κότα - κοκότα είσαι;"

Όπως βλέπετε ο Prefadoros ούτε κότα ούτε κοκότα ούτε τίποτα άλλο από το πλούσιο ρεπερτόριο του ανώνυμου αναγνώστη είναι αφού του κάνει την τιμή να μην δημοσιεύει απλά τα σχόλια (που λέει ο λόγος) αλλά να τα τοποθετεί σε περίοπτη θέση σε ανάρτηση του.

Βέβαια είναι η τελευταία φορά που ο Prefadoros αναρτά τέτοια σχόλια στο blog του γιατί σέβεται και τους αναγνώστες του και αυτό που κάνει και δεν θα παρασυρθεί σε ανέξοδες λασπομαχίες που προφανώς βολεύουν κάποιους.

Είμαι πολύ έμπειρος παιδιά, παίξτε αλλού.

Κάνετε και εσείς ένα blog να γράφετε τα ωραία σας.

Ο Prefadoros τέλος για σας.

Πάμε σε μηνύματα που έχουν σχέση με το ποιος είναι ο Prefadoros:

"Αγαπητέ πρεφαδόρε.
Προτού τραβήξεις τις φωτογραφίες καλό θάναι να κυττάς στα μπαλκόνια από πάνω, μπας και σε βλέπει κάποιος, αν θέλεις βέβαια να κρατήσεις την ανωνυμία σου. Οταν βγήκες από το περίπτερο σου φώναξα, αλλά φαίνεται ότι είσαι περήφανος στα αυτιά.
Εγώ πάντως σου υπόσχομαι ότι δεν θα βγάλω τσιμουδιά. Για να συνεχίσεις το ωραίο έργο σου στην ανωνυμία"

Φίλε Κώστα,

όπως θα είδες και στις άλλες φωτογραφίες με τη μηχανή στο χέρι και χωρίς προφύλαξη έκανα το ίδιο.

Δεν έχω κανένα λόγο να κρύβομαι και να φοβάμαι.

Άλλωστε έχω δώσει τόσα πολλά στοιχεία στο προφίλ μου που είναι εύκολο για ένα Ναυπλιώτη να συμπεράνει ποιος είναι πίσω από το ψευδώνυμο Prefadoros.

Όμως αυτή είναι η μαγεία του blog, να διαβάζεις κάτι, να ξέρεις ποιος το έγραψε και να τον αποκαλείς Prefadoro.

Θυμήσου το μακαρίτη Γκιόλια με το troktiko, τον Παπαγιάννη με το fimotro, το Μπόνιο με το "κουρδιστό πορτοκάλι".

Φυσικά και ο Prefadoros έχει όνομα και επίθετο αλλά λίγο σημασία έχουν μπρος στο τι γράφει και αν έχει σκοπιμότητα και ποια μπορεί να είναι αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά από τις ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ για το δώρο τους το banner που βλέπετε στην αρχή της ανάρτησης.

Α, ξέχασα, για τον άγνωστο που μεταξύ άλλων μου γράφει:

"πείρα σύνταξη"ωραίο ορθογραφικό λάθος!!! 

Ρε φίλε αφού το λέω και στο προφίλ μου:

"Γράμματα δεν ξέρω αν έμαθα, όμως έγινα ξεφτέρι στην πρέφα".