Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Πρόταση του Prefadorou για έξοδο από την κρίση

Ο Prefadoros μετά από πολύ σκέψη και συναισθανόμενος την ευθύνη του απέναντι στη χώρα και το Λαό της καταθέτει τη δική του πρόταση που ονομάζει ΕΠΑΝΑΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ - ΝΑΥΠΛΙΟ 1.

Κατ΄αρχάς, αφού όπως όλες οι Δημοσκοπήσεις δείχνουν, ότι κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας δεν συγκεντρώνει ποσοστά που να του δίνουν αυτοδυναμία ο Prefadoros προτείνει την αυτοδιάλυση και των δύο και τη δημιουργία ενός νέου πανίσχυρου κόμματος.

Επειδή δεν θέλουν να συμπράξουν σε Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για λόγους πρεστίζ, η λύση είναι αυτή που προτείνει ο Prefadoros.

Ας δούμε πρώτα τα οφέλη και πάμε μετά στο μοίρασμα των εξουσιών.

- Η είσοδος του Αντώνη αυτόματα προκαλεί επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

- Εφαρμόζονται οι κυριότερες προτάσεις του ΖΑΠΠΕΙΟ 2, δηλαδή κατάργηση πόθεν έσχες, ελάφρυνση φόρων των αναξιοπαθούντων πλουσίων, και άλλα δις στις Τράπεζες, νομιμοποίηση αυθαιρέτων, πώληση κερδοφόρων κοινωνικού χαρακτήρα ΔΕΚΟ, εκποίηση της γης που μας περισσεύει, κατάργηση των Συνδικαλιστικοπατέρων, μείωση των μισθών των «ρετιρέ» και γενναία αύξηση στους Συνταξιούχους πάνω από 90 χρονών (αυτό το γράφω για τη μάνα και την πεθερά μου).

- Επίσης σαν αποτέλεσμα της συγχώνευσης θα μειωθούν δραστικά και οι δαπάνες του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.

- Αντί για δύο επιχορηγήσεις στα δύο σημερινά κόμματα θα δίνεται μία, τα δύο πολυτελή γραφεία κεντρικά και περιφερειακά θα γίνουν ένα, οι δύο κομματικοί Στρατοί ενοποιούνται σε έναν, οι χιλιάδες αφίσες και σημαιάκια περιορίζονται στο μισό ενώ λόγω της υπερπροσφοράς στελεχών για επάνδρωση Επιτροπών, Συμβουλίων κλπ μειώνονται τουλάχιστον στο μισό οι αμοιβές τους.

- Σε όλη τη χώρα σταματούν οι αντιπαλότητες, ο Τατούλης ορίζει Αντιπεριφερειάρχη το Δράκο, ο Καμπόσος Αντιδήμαρχο τον Αναγνώστου, ο Αναγνωσταράς Αντιδήμαρχο το Σαλεσιώτη και όλοι μαζί αγκαλιασμένοι αγωνίζονται για το καλό του τόπου τους και της χώρας.

- Αντιλαμβάνεστε ότι η πολυπόθητη Ανάπτυξη δεν μπορεί να αντισταθεί σ΄αυτή την παλιγγενεσία και από μόνη της επιστρέφει για να συμμετάσχει και αυτή στην ΕΠΑΝΑΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ.

Ακούω αντιδράσεις για το κωδικό όνομα, αλλά ο Prefadoros το προτείνει επίτηδες για να μην το καταλάβουν αμέσως οι τοκογλύφοι.

- Πάμε στα δύσκολα, το όνομα του νέου κόμματος και τον αρχηγό.

- Ο Prefadoros προτείνει δύο ονόματα: «ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και « ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ».

- Ο Γιώργος γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Αντώνης Πρωθυπουργός.

- Ο Γιώργος με την αγάπη στα ταξίδια, την ευγένεια, τις οικολογικές ευαισθησίες και την έφεση στον αθλητισμό, τη δραστηριότητα στο Παγκόσμιο Σοσιαλδημοκρατικό Κίνημα μια χαρά είναι για Πρόεδρος.

- Ο Αντώνης στο στοιχείο του, θα τα βάλλει με τους κακούς ξένους, θα λύσει τα προβλήματα, θα πραγματοποιήσει το όνειρό του και θα σκάσει και η Ντόρα.


Εσείς νομίζετε ότι ο Prefadoros κάνει πλάκα, για σκεφτείτε το καλύτερα.


Επειδή το μελέτησα σοβαρά το πράγμα έφτιαξα και το έμβλημα του νέου κόμματος.