Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το χθεσινό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ

Κατά το χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ αποφασίστηκε να πάρει και νέο δάνειο η Επιχείριση ύψους 400.000 ευρώ για να πληρώσει τη ΔΕΗ και μέρος ληξιπρόθεσμων οφειλών που ανέρχονται στα 1.300.00 ευρώ.

Ασχολίαστο.

Δύο ήταν τα θέματα που έχουν ενδιαφέρον.

Πρώτα-πρώτα η εμφάνιση του Δημήτρη Καρούντζου για να μιλήσει για τα περιβόητα πλέον κλιματιστικά που όπως ανακοίνωσε στο ΔΣ ο Χρήστος Γραμματικόπουλος η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της με ενημέρωση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αυτό χρειάζεται σχόλιο.

Είναι τουλάχιστον "άκομψο" να καλείται ως ειδικός για να υπερασπιστεί τη ΔΕΥΑΝ εκλεγμένος Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Δημάρχου στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου και "καταγγελλόμενος" προ δεκαετίας από τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά για τα τότε κλιματιστικά.

Αποτέλεσμα, αφού εμφανίστηκαν και φθηνότερες προσφορές, να αναβληθεί και πάλι το θέμα.

Πάμε στο δεύτερο, την μετάβαση της Διευθύντριας κ. Άννας Μαντά το Σαββατοκύριακο στη Στοκχόλμη, για επιμόρφωση, φυσικά με έξοδα της ΔΕΥΑΝ.

Να πάει βέβαια αν είναι να επιμορφωθεί.

Όμως μετά τα μεταπτυχιακά (νόμιμα) και τις επιμορφώσεις, μήπως να πήγαινε και σε κανένα Σεμινάριο περί "Οικονομίας στις Δημοτικές Επιχειρήσεις" που είναι υπερχρεωμένες ή περί "Νόμιμης Υπογραφής Συμβάσεων" έτσι ώστε να βοηθήσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ανόρθωση των οικονομικών της ΔΕΥΑΝ;

Μια απλή πρόταση κάνω, χωρίς υπονοούμενα, άλλωστε για το καλό όλων των Δημοτών θα είναι.