Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Κάλπικοι Πρωταθλητές

Καταδικάστηκαν σε πολύμηνες φυλακίσεις από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι Θάνου, Κεντέρης και Τζέκος καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι Γιατροί και μάρτυρες του "ατυχήματος".

Δέχτηκε το Δικαστήριο ότι κανένα ατύχημα δεν έγινε και όλοι συμμετείχαν στην κοροϊδία που στήθηκε.

Μπορεί να αθωωθούν στο Εφετείο αλλά αυτό λίγο μας νοιάζει γιατί στη συνείδηση του κόσμου έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα.

Και έχει ιδιαίτερη σημασία η ετυμηγορία του κόσμου γιατί μέσα από χρυσοπληρωμένη, από τον κόσμο, εμάς, κομπίνα με την ανοχή αν όχι συμμετοχή του επίσημου κράτους (θυμηθείτε κομπασμούς και σχέδια για θριάμβους) εξαπατήθηκε ένας λαός, που επαναλαμβάνω τους πλήρωσε αδρά, για να φέρουν κάλπικα μετάλλια και νίκες.

Και να ήταν μόνο αυτοί; Ολυμπιονίκες που τιμωρήθηκαν όπως η Χαλκιά, η Τζουμελέκα ή η Δεβετζή συμπληρώνουν το μεγάλο παζλ των Ελλήνων Πρωταθητών.

Και τι θέλεις να κάνουμε ρε Prefadore αφού όλοι που κάνουν πρωταθλητισμό ντοπάρονται εμείς θα κάνουμε τα καλά παιδιά και θα μείνουμε χωρίς διακρίσεις;

Ναι, να μείνουμε χωρίς τέτοιες διακρίσεις γιατί τέτοιες διακρίσεις πέρα από κάποιους πανηγυρισμούς της στιγμής δεν προσφέρουν τίποτα, εκτός από κονόμα στους πρωταγωνιστές και μη, και αποτελούν παράδειγμα προς την κοινωνία για το πως να φτάσετε ψηλά με οποιοδήποτε τρόπο και χωρίς ηθικούς φραγμούς.

Απλή συμμετοχή, ευ αγωνίζεσθε και ένας κότινος ήταν η φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων για να καλλιεργηθεί η άμιλλα και τίποτε άλλο.

Τα περί χορηγών και αξιωμάτων που διαβάσαμε τις μέρες των Ολυμπιακών Παιχνιδιών, όπως τα ονομάσανε, ήταν κατευθυνόμενη προπαγάνδα για να δικαιολογηθούν τα τεράστια ποσά που δόθηκαν για τους κατά παραγγελία πρωταθλητές.

Ας φάμε τώρα τη χλεύη, για μια ακόμη φορά, από τους συνομοτούντες διεθνώς ανθέλληνες που επιβουλεύονται τη χώρα και το λαό της.

Θα βάλλουμε μυαλό; Μπααα! δε νομίζω, στο βάθος διακρίνω και τον καινούργιο "Αίολο".