Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τελεσίδικη η έκπτωση Μπαρού ακόμα και αν επανέλθει στο Συνδυασμό

Ο Prefadoros, δεν παρασύρθηκε από την άγνοια ή σκοπιμότητα που προσπάθησε ο κ. Μπαρού να περάσει στα ΜΜΕ και τον κόσμο εμπλέκοντας τους Μητρόπουλο και Ραγκούση ότι δήθεν μετά τη διαγραφή του από το Συνδυασμό μπορεί να συνεχίσει να είναι Αντιδήμαρχος.

Ήταν ο πρώτος που έγραψε για το άρθρο 66 παράγραφος 6 του Νόμου 3852/2010 του Καλλικράτη τη στιγμή που σχεδόν το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σιγοντάριζε την άποψη Μπαρού.

Τώρα ο Prefadoros έχει ακόμα μια δυσάρεστη είδηση για τον "Αντιδήμαρχο" Μπαρού.

Ακόμα και να επανέλθει στο Συνδυασμό με τη συγκατάθεση των 2/3 δεν μπορεί να ξαναπάρει τη θέση του Αντιδημάρχου.

Υπουργική απόφαση, 6 Απριλίου 2011

Πρότυπος κανονισμός λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου

Άρθρο 12
Δημοτικές παρατάξεις
.............
4. Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου που ανεξαρτητοποιήθηκε ή διαγράφηκε από την παράταξή του δεν μπορεί να ενταχθεί σε άλλη παράταξη και δεν μπορεί να εξακολουθήσει να είναι μέλος του προεδρείου ή της Οικονομικής Επιτροπής ή της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, όπου εκλέχτηκε ως μέλος της παράταξης από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε ή διαγράφηκε, καθώς και να ορισθεί ή να παραμείνει Αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Δεν χρειάζεται νομίζω περαιτέρω επεξήγηση, είναι σαφές.

Γι΄αυτό και ο Αναγνωσταράς, που μόνο κορόιδο δεν είναι, τον αφήνει να κάνει δηλώσεις από το γραφείο του Αντιδημάρχου αλλά του έχει αφαιρέσει το δικαίωμα υπογραφής και υπογράφει ο ίδιος από την ημέρα της διαγραφής

Τσάμπα οι ικεσίες και οι δικαιολογίες, αν έχεις κάνει την "πατάτα" ζητάς συγνώμη, αναλαμβάνεις την ευθύνη και υφίστασαι τις συνέπειες.

Τέλος.

Το κείμενο το έγραψε και το υπογράφει ο Prefadoros στο: prefadoros-nafplio.blogspot.com