Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Η κόντρα Τατούλη ΠΑΣΟΚ

Τέσσερις μήνες κράτησε ο ανέφελος γάμος Τατούλη, ΠΑΣΟΚ και μην το ξεχνάμε ΛΑΟΣ και τα πρώτα σύννεφα κάνουν απειλητικά την εμφάνισή τους.

Οι ευθείες βολές εκατέρωθεν δείχνουν ότι το διάστημα μέχρι τις επόμενες εκλογές μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Περιφερειάρχη κόντρα στην Κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ.

Οι πολιτικοί πολλές φορές από ένστικτο επιβίωσης ή επιθυμία κυριαρχίας αντιλαμβάνονται πράγματα που ο απλός πολίτης αισθάνεται ότι δεν τον αφορούν και δεν τους δίνει σημασία.

Έτσι θα ήταν αν οι όποιες διαφορές μεταξύ των πολιτικών δεν επηρέαζαν τη ζωή του.

Βέβαια αυτός που πληρώνει το μάρμαρο είναι πάντα ο πολίτης αφού οι πολιτικοί συνεχίζουν από άλλο ίσως πόστο, συνεχίζουν όμως, την πορεία τους στα κοινά.

Επομένως είναι άκρως ενδιαφέρουσα η διαμάχη και όσο αν κάποιοι θέλουν να την παρουσιάσουν σαν αναμενόμενες αναταράξεις μιας συγκατοίκησης πολύ φοβάμαι ότι μόλις ξεκίνησε μια βαθιά ρήξη που θα έχει πολλά επεισόδια μέχρι το τέλος της συμβίωσης.

Για την ιστορία, όταν επιστρέφεται ο προϋπολογισμός που αποτελεί το εργαλείο έκφρασης πολιτικής χωρίς έγκριση, απαντά ο Τατούλης, μπαίνει στη "μάχη" ο Μπεγλίτης και ανταπαντά με σκληρό ύφος ο Τατούλης εσείς τι πιστεύετε;